Buna seara,anul trecut am vandut o masina din '94 s-au facut actele de vanzare-cumparare dar actualul proprietar nu a transcris-o pentru ca a vandut-o dupa putina vreme.Noul proprietar nici acesta nu a transcris masina ci a dus-o la dezmembrat de unde nu a primit nici un act,doar banii. As dori sa stiu daca radia masina in lipsa masinii si a actelor doveditoare ca a fost dezmembrata. Mentionez ca proprietarul actual imi va returna numerele,talonul si restul actelor ce le-a primit.
Solicitaai ultimului detinator pe langa toate documentele si declaratie notariala pe proprie raspundere ca autoturismul nu se mai afla in circulatie ca urmare a faptului ca la data X a predat-o la unitatea de dezmembrare auto
Buna seara!
In baza acelei declaratii notariale nu se poate face radierea de la primarie.
Cei de la primarie o radiaza doar in baza la:
1.contract vanzare-cumparare
2.casare
3.hotarare judecatoreasca
4.declaratie pe propria raspundere de la proprietar; ca masina a fost casata si ca s-a pierdut adeverinta de casare.
Actualul proprietar a fost de acord sa imi dea actele inapoi,nu stiu daca voi reusi sa fac rost de toate actele,el sustine ca in momentul cand a dus masina la dezmembrat nu a cerut nici un act,nimic. Cum dovedesc ca a fost dezmembrata masina,pentru ca asta e cea mai mare problema aici..
Radiere masina
Anapmaria
Buna ziua..Am avut o masina pe care sotu a vandut-o in 2006 cand eram plecata la munca in strainatate.Problema e ca a dat masina cu cartea de identitate si ... (vezi toată discuția)