avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea unei masini deja dezmembrate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea unei masini deja dezmembrate

Buna seara,anul trecut am vandut o masina din '94 s-au facut actele de vanzare-cumparare dar actualul proprietar nu a transcris-o pentru ca a vandut-o dupa putina vreme.Noul proprietar nici acesta nu a transcris masina ci a dus-o la dezmembrat de unde nu a primit nici un act,doar banii. As dori sa stiu daca radia masina in lipsa masinii si a actelor doveditoare ca a fost dezmembrata. Mentionez ca proprietarul actual imi va returna numerele,talonul si restul actelor ce le-a primit.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
GTE, utilizator
Cel mai recent răspuns: GTE , utilizator 19:41, 4 Februarie 2013
Solicitaai ultimului detinator pe langa toate documentele si declaratie notariala pe proprie raspundere ca autoturismul nu se mai afla in circulatie ca urmare a faptului ca la data X a predat-o la unitatea de dezmembrare auto
Multumesc mult,m-ati salvat!!
Buna seara!
In baza acelei declaratii notariale nu se poate face radierea de la primarie.
Cei de la primarie o radiaza doar in baza la:
1.contract vanzare-cumparare
2.casare
3.hotarare judecatoreasca
4.declaratie pe propria raspundere de la proprietar; ca masina a fost casata si ca s-a pierdut adeverinta de casare.
Actualul proprietar a fost de acord sa imi dea actele inapoi,nu stiu daca voi reusi sa fac rost de toate actele,el sustine ca in momentul cand a dus masina la dezmembrat nu a cerut nici un act,nimic. Cum dovedesc ca a fost dezmembrata masina,pentru ca asta e cea mai mare problema aici..
Sunteti sigur ca masina este dezmembrata?
Aveti contract de vanzare-cumparare cu primul cumparator?

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Anapmaria Anapmaria Buna ziua..Am avut o masina pe care sotu a vandut-o in 2006 cand eram plecata la munca in strainatate.Problema e ca a dat masina cu cartea de identitate si ... (vezi toată discuția)
Radierea din evidentele fiscale a unui autoturism missytica44 missytica44 In timpul casatoriei, am cumparat impreuna cu sotul meu in anul 1993, un automobil Dacia 1100, inainte de divort( prin 1998), el a dat-o unui prieten ... (vezi toată discuția)