avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat ostil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat ostil

va expun uncaz: firma cu 2 asociati (90% si 10%). Cel care are 10% refuza sa raspunda la telefon si la mail. Cel cu 90% vrea sa inchida firma. Ce e de facut?
Convocare scrisa catre asociat cu confirmare de primire , pentru ad. gen avand pe ordinea de zi , dizolvare societate , fixare termen ora , cu respectarea termenului minim pt. convocare . La termen daca nu se prezinta se ia hotararea de catre asociatul majoritar , se depune la registrul comertului odata cu actele necesare de la fisc ca nu aveti datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare societate mmedrea mmedrea Buna ziua, Am urmatoarea speta, o societatea care nu mai are activitate de peste 5 ani, a fost o perioada in suspendare declarata la Registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)
Cum pot iesi dintro firma in care suntem 2 asociati? ContSters117797 ContSters117797 suntem 2 asociati intro firma si doresc sa ies, ira important este ca celalalt asociat refuza orice colaborare,comunicare. avem 50-50% actiuni, e un srl , iar ... (vezi toată discuția)
Srl cu doi ascociati unul decedat carmensita35 carmensita35 Ma confrunt si eu cu o problema...am un srl in care mai am un asociat care intre timp a decedat...mostenitori au ramas copii si sotul femeii care nu vor sa ... (vezi toată discuția)