avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota redusa de 5% pentru livrarea unei locuinte cf ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota redusa de 5% pentru livrarea unei locuinte cf Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 200/2008

Buna ziua, Am un teren pe care doresc sa construiesc o locuinta accesind programul prima casa. Ce variante am sa beneficiez de cota redusa de 5% pentru livrarea unei locuinte cf Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 200/2008. Precizez ca voi apela la un constructor autorizat.

Alte discuții în legătură

Oug 200/2008,tva 5% ili47 ili47 \"prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 200/2008, cota redusa de 5% se aplica asupra bazei de impozitare pentru livrarea locuintelor, inclusiv a terenului ... (vezi toată discuția)
Cota redusa de 5% la apartamente construite prin anl j_joe45 j_joe45 In 2007 am incheiat un contract de constructie a unui apartament prin ANL.Livrarea se va realiza in anul 2010.Va rog sa-mi spuneti daca in momentul livrarii ... (vezi toată discuția)
Cota redusa de tva la locuinte ContSters69460 ContSters69460 cota redusa de TVA la 5 %,se aplica numai la locuintele sociale, ANL-ului, sau tuturor persoanelor? (vezi toată discuția)