avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN

Buna ziua,

As dori si eu sa stiu daca la codul caen 7420 intra activitatea de prelucrare imagine pentru pliante/flyere/etc.
Iar daca o companie doreste sa furnizeze servicii de team bulding pentru o companie trebuie sa detina codul caen 7911.
De asemenea pentru o companie de publicitate ce doreste crearea unei baze de date cu persoane fizice si juridice din romania, ce cod caen este recomandat.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:30, 1 Februarie 2013
La prima intrebare raspunsul, in opinia mea, este Da pentru ca in 7420 se regasesc si fotografiile pentru scopuri comerciale.

Aveti aici Codul CAEN cu explicatii:
www.avocatnet.ro/content/con...

cautati codul 7911 si cititi si ce scrie la 8230, depinde ce fel de servicii doriti sa oferiti. Daca nu sunteti agentie de turism si va ocupati de organizarea propriu-zisa, cred ca vi s-ar potrivi 8230 (Această clasă include organizarea, promovarea şi/sau administrarea de evenimente, cum ar fi congrese, convenţii, conferinţe şi întruniri, [...]

In ceea ce priveste crearea bazei de date nu cred ca exista cod specific, altul decat 7311 - cel al agentiilor de publicitate. As zice ca baza de date (creata in mod legal, cu acordul persoanelor fizice) face parte din activitatea de marketing.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

caen 479 si 7311 laora10 laora10 Activitatea de vanzare/distributie produse serigrafiate sau brodate (textile) este acoperita de 7311? Poate intra in \\"distribuirea sau livrarea materialelor ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7311 pentru realizare de site-uri? AlinCristea AlinCristea Salut! Am o întrebare. Este bun codul caen 7311 pentru realizarea de site-uri simple? Nu am gasit decât descrierea codului, iar acolo pare că acoperă ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7312 - clarificare caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Pot presta servicii de vanzare a \'produselor\'/ serviciilor unei agentii de publicitate - in baza unui contract de comisionat - daca obiectul meu ... (vezi toată discuția)