avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit delegatie in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

delegatie in strainatate

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti si pe mine ce este deductibil si ce nu in cazul delegatiei in strainatate. De exemplu angajatul merge la o expozitie mai multe zile (cu masina firmei)si firma plateste hotelul.La intoarcere se poate deconta si diurna zilnica + combustibilul? Exista ceva formulare speciale?

Alte discuții în legătură

Decontare deplasare in strainatate pfa break_noon break_noon Sunt PFA, si am contract cu o firma din Germania. Cei de acolo imi cer, mai mult sau mai putin regulat (o data la 1-2 luni) sa merg la ei, pentru discutii ... (vezi toată discuția)
Diurna in romania Nagy Andreea Nagy Andreea Buna, am nevoie sa-mi deschida si mie cineva creierul pt ca nu gasesc exact unde scrie cum se acorda diurna; adica am o nedumerire: in cazul in care angajatul ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate combustibili 2012 mary_summerdream mary_summerdream Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti cum se fac inregistrarile contabile a unui bon fiscal de motorina, care sunt sumele, un exemplu concret. ... (vezi toată discuția)