avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sustinere examen de licenta in luna februarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sustinere examen de licenta in luna februarie

Buna seara,
doresc sa ma dumireasca cineva (daca poate) in legatura cu examenul de licenta sustinut in luna februarie. Brusc cu 4 zile inainte de inscriere am fost anuntat ca sustinerea licentei in luna februarie este ilegala, si chiar daca imi trec examenul cu brio licenta poate fi anulata si trebuie sa sustin examenul din nou.
Eu trebuie sa sustin examenul la alta universitate care desi dupa spusele conducerii universitatii mele, sustinerea ar fi ilegala dupa "ORDIN Nr. 3271 din 14 februarie 2012 privind metodologia-cadru de organizare a examenelor de finalizare a studiilor în învăţământul superior - examene de absolvire, licenţă, diplomă, selecţie, disertaţie" unde la articolul 10 alin. 1 scrie "(1) Examenele de finalizare a studiilor se pot organiza numai în două sesiuni pe
parcursul unui an universitar, în perioadele stabilite de senatul instituţiei
organizatoare. Absolvenţii promoţiilor anterioare se pot înscrie la examenele de
finalizare a studiilor în sesiunile programate pentru promoţia curentă." dar nu specifica luna, ori la universitatea cu care institutia unde am absolvit are protocol semnat pentru promotia 2012, sustine.
Inafara de cele de mai sus, secretariatul universitatii mele nu vor sa imi semneze "ceva" (nu am tinut minte exact ce anume) pentru ca ar fi ilegal. Ei imi dau foaia matricola, dar acel "ceva" nu pot pentru ca..din nou..e ilegal.
Ce pot face, cu ce sfaturi ma puteti ajuta? La inceputul saptamanii trebuie sa ma inscriu si nu as cheltui bani pe drum, taxa de examinare, daca situatia de mai sus e valabila.
Multumesc anticipat.
(Imi cer scuze daca am postat in alta categorie dar nu am gasit una mai apropiata de intrebarea mea)

Alte discuții în legătură

Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Ordin 295 din 5 feb 2007 Studentu Studentu are cineva un linc catre aceasta lege " ORDIN nr.295 din 5 februarie 2007 al ministrului educaţiei şi cercetării privind cadrul general de organizare a ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)