avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Urgent!!! Pot sã circul fãrã certificatul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Urgent!!! Pot sã circul fãrã certificatul de înmatriculare (talonul) mașinii?

Am o mașină înscrisă pe Bulgaria, dar talonul ei l-am uitat în Spania. Nu îl pot recupera decat în 3 săptămâni. În acest timp pot solicita de la politia rutiera un document provizoriu? pot circula doar cu cartea de identitate a masinii? Ce risc dacă mă oprește poliția și nu am talonul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabimanea , utilizator 20:58, 1 Februarie 2013
Nu puteti circula fara talon, dar avand cartea riscati doar o amenda si nu si suspiciunea de furt. Nu puteti solicita politiei din Romania ci doar celei din Bulgaria, ptr ca acolo este inmatriculata masina.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cirnu cirnu Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare in bulgaria vs aderare la spatiul schengen LIPCIUC LIPCIUC daca vom adera la spatiul schengen mai are vreo relevanta ptr. politia rutiera din Romania faptul ca masina este inmatriculata in Bulgaria iar eu am domiciliu ... (vezi toată discuția)
Acte masina inmatriculata in bulgaria lili.ana lili.ana Buna seara, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am cumparat o masina din Bulgaria, am facut contract de vanzare cumparare la notar, apoi mi s-au predat ... (vezi toată discuția)