avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... VCC SI PARASIREA LOCULUI ACCIDENTULUI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

VCC SI PARASIREA LOCULUI ACCIDENTULUI

Un prieten de-al meu , în timp ce conducea autoturismul a lovit cu oglinda din partea dreaptă o tânără, la cotul stâng. Oglida s-a rabatat, iar tânăra a rămas pe picioare.Tânăra mergea pe partea carosabilă , pe partea dreaptă ,deoarece pe trotuar era zăpadă. Prietenul meu a oprit, a întrebat-o dacă a păţit ceva şi dacă vrea să o ducă la spital. Persoana respectivă a spus că nu a păţit nimic şi că nu merge la spital, apoi şi-a continuat drumul. Prietenul meu a plecat şi el, cu autoturismul. După câteva ore, tânăra s-a prezentat la spital şi a spus că o doare cotul. S-a stabilit că are doar un hematom şi a primit 5-6 zile îngrijiri medicale. Problema este că prietenului meu i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. El a spus poliţiei că nu a ştiu că trebuia să anunţe accidentul, chiar dacă victima a plecat şi a refuzat să meargă la spital. ªi tânăra a declarat că şoferul s-a oprit şi a vrut să o ducă la spital, dar a refuzat. Ce poate să păţească prietenul meu ?

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu motocicleta cosminfte cosminfte Buna ziua. Va cer sfaturi in legatura cu un accident ce mi s-a intamplat ieri. Ma deplasam cu auto cu viteza redusa pe o strada cu o banda pe sens deoarece pe ... (vezi toată discuția)
Accident biciclist pe trecerea de pietoni dilemamare dilemamare Nu stiu daca postez corect aici, dar as vrea sa pun o intrebare pt cine se pricepe cat de cat la legea rutiera in acest caz, momentan neavand un raspuns de la ... (vezi toată discuția)
Accident cu un biciclist florinnet79 florinnet79 Buna Ziua! Acum citeva zile am fost implicat intr-un accident cu un biciclist. Vina este a mea. Eu am patruns pe contrasens si am oprit langa o alta masina ... (vezi toată discuția)