buna ziua. se considera savarsirea infractiuni de privare de libertate in cazul in care sotul isi obliga isi foteaza nevasta sa stea cu el desi aceasta nu mai vrea? nu o lasa sa divorteze, ea ar vrea sa plece dar nu o lasa.
Nu este vorba de lipsire de libertate.
Poate depune insa o plangere la politie si se vor reglementa lucrurile.
Depinde insa de mai multe lucruri intrucat ar putea sa existe vorba si de aceasta infractiune in functie de situatie.
Ar fi bine sa aiba avocat angajat daca situatia este grava intrucat ea singura ar putea avea probleme si sa nu se descurce.
da scuze. ea vrea sa plece de la el nu mai vrea sa stea cu el da nu poate peste tot pe unde merge ea merge si el. ea vrea sa fuga sa scape cumva ca sa poata inainta divortul. politia nu o poate anunta ca i-a luat si telefonul. deci nu poate "misca" nimic
la cine sa strige? sta la tara si vecinii tin cu el. ea e nora acolo. chiar nu exista nici o posibilitate de a scapa?
Alte discuții în legătură
Sechestrare minora
george 21
Am un copil de 11 ani nefiind casatorit cu mama copilului, dar pe care l-am recunoscut. Acum 5 ani au plecat in Spania cu acordul meu, in fiecare vacanta de ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie
lenor
[b]Salutare ,
Am si eu o mare problema in familie si anume
Verisoara mea este casatorita de aprox 1 an cu un barbat destul de violent ,bataia este rupta ... (vezi toată discuția)