Buna ziua.Am facut o sesizare la ITM si seful s-a descurcat.
Am sesizat garda financiara,pentru evaziunea fiscala care se facea in firma,dar seful s- a descurcat,de-si sesisarile erau foarte intemeiate si bine directionate.As dori sa aflu care sunt forurile superioare ale acestor institutii?
Ma poate ajuta cineva?Nimeni nu este mai presus de lege!:D
Va multumesc.
Loredana
Va puteti adresa si Inspectiei Muncii , for tutelar ITM-urilor (Str. Matei Voievod nr.14, Sector 2, Bucuresti).
Inspectia Muncii - are ca principal scop urmarirea indeplinirii obligatiilor legale de catre angajatori in domeniul relatiilor de munca, precum si a celor referitoare la conditiile de munca, apararea vietii, integritatii corporale si sanatatii salariatiilor si a altor participanti la procesul de munca, in desfasurarea activitatii.
In subordinea Inspectiei Muncii functioneaza, printre altele, si Inspectoratele Teritoriale de Munca - in fiecare judet si in municipiul Bucuresti
Va multumesc.Nu am inteles care este forul superior al garzii financiare?
Loredana
Garda Financiara teritoriala are dubla subordonare: Garda Financiara Centrala si Directia Generala a Finantelor Publice teritoriala.
Alte discuții în legătură
Ce e de facut???
colmark
Ce e de facut, cand dupa 4 luni de munca, ceri o adeverinta de la locul de munca si afli ca nu esti incadrat sub nicio forma legala (muncesti la negru)? (vezi toată discuția)