avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare itm

Buna ziua.Am facut o sesizare la ITM si seful s-a descurcat.
Am sesizat garda financiara,pentru evaziunea fiscala care se facea in firma,dar seful s- a descurcat,de-si sesisarile erau foarte intemeiate si bine directionate.As dori sa aflu care sunt forurile superioare ale acestor institutii?
Ma poate ajuta cineva?Nimeni nu este mai presus de lege!:D
Va multumesc.
Loredana
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 19:20, 13 Februarie 2009
Forul superior este Ministerul muncii. Va puteti adsresa si Parchetului
Va puteti adresa si Inspectiei Muncii , for tutelar ITM-urilor (Str. Matei Voievod nr.14, Sector 2, Bucuresti).
Inspectia Muncii - are ca principal scop urmarirea indeplinirii obligatiilor legale de catre angajatori in domeniul relatiilor de munca, precum si a celor referitoare la conditiile de munca, apararea vietii, integritatii corporale si sanatatii salariatiilor si a altor participanti la procesul de munca, in desfasurarea activitatii.
In subordinea Inspectiei Muncii functioneaza, printre altele, si Inspectoratele Teritoriale de Munca - in fiecare judet si in municipiul Bucuresti
Va multumesc.Nu am inteles care este forul superior al garzii financiare?
Loredana
Ministerul Finanţelor Publice este forul superior Garzii Financiare.
loredana1973 a scris:

Va multumesc.Nu am inteles care este forul superior al garzii financiare?
Loredana


Garda Financiara teritoriala are dubla subordonare: Garda Financiara Centrala si Directia Generala a Finantelor Publice teritoriala.

Alte discuții în legătură

Ce e de facut??? colmark colmark Ce e de facut, cand dupa 4 luni de munca, ceri o adeverinta de la locul de munca si afli ca nu esti incadrat sub nicio forma legala (muncesti la negru)? (vezi toată discuția)
Registrul de bani personali goplanet goplanet Daca legea nr.185 de aprobare a O.UG nr.8/2015 a modificat ordonanta in sensul ca s-au sters art.3, 6 si 7 cu privire la bacsis si registrul de bani personali ... (vezi toată discuția)
Sesizare for superior itm judetean conelia anghel conelia anghel Buna ziua Sunt angajata cu CIM nedeterminat la un agent economic cu care ma aflu in conflict de munca (proces).Anterior declansarii conflictului, in ... (vezi toată discuția)