avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Registrul de bani personali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Registrul de bani personali

Daca legea nr.185 de aprobare a O.UG nr.8/2015 a modificat ordonanta in sensul ca s-au sters art.3, 6 si 7 cu privire la bacsis si registrul de bani personali ............mai trebuie ca angajatul care manipuleaza bani sa scrie la venire ce suma are in buzunar ?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 11:15, 6 August 2015
Legea nr. 186/2015 - eliminarea impozitarii bacsisului si a Registrului de bani personali
Sursa: SuperLege.ro

Nu mai este nevoie de inscrierea sumelor in Registrul de bani personali, a fost eliminat incepnad cu data de 09.07.2015.
Sigur, sigur? Caci contabilul sef zice ca iau amenda daca nu notez banii in registru.
Cititi si acest articol:
Legea nr. 186/2015 - eliminarea impozitarii bacsisului si a Registrului de bani personali
www.avocatnet.ro/content/art...
Si eu ce sa fac acum? Sa ma cert cu contabilul sef incercand sa ii demonstrez ca am dreptate? Lucrez intr-o institutie de stat in care nici nu se cunosc si nici nu se respecta legile ? Pot face plangere undeva de incalcarile legislatiei sau de neaplicarea legislatiei in vigoare ?
Depinde despre ce legislatie este vorba, intrucat sunt institutii care au competente pe diferite domenii de activitate.

Alte discuții în legătură

Registrul bani personali suciu_diana suciu_diana Buna seara, se mai cere Registrul de bani personali sau a fost scos odata cu prevederile privind bacsisul? Multumjesc. (vezi toată discuția)
Bacsis si registrul de bani max9 max9 Buna ziua!Este adevarat ca s-a eliminat bacsisul dar s-a pastrat evidentierea banilor in registru de la 1 iulie 2015 la societatile comerciale? (vezi toată discuția)
Pacaleala in contract isarescu82 isarescu82 La locul de munca actual am 900 lei salariul brut pe conttract primim pe card bani . Iar conducerea trimit pe domni inspectori sa ne dea diferenta pana 1200 ... (vezi toată discuția)