avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

am cumparat un logan prima inmatriculare e in 2005 a doua e in 2008 eu vreau sa o inmatriculez pe numele meu dar taxa auto e in jur de 1700eiar cealalta din ianuarie e 1000e .Ce sa fac ?so platesc pe prima si sa incerc sa castig banii inapoi in instanta ?ce sanse am , un sfat va rog!!!!#-o#-o
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 17:41, 17 Februarie 2013
Nu puteţi plăti taxă de emisii poluante, ci doaz noul timbru de mediu. După părerea mea şi aceasta este tot ilegală, ca şi taxa de primă înmatriculare cât şi taxa de emisii poluante, deci poate fi recuperat în instanţă.
dar cum platesc timbru de mediu daca nu a intrat legea in vigoare?
legea a intrat in vigoare.
cum a intrat in vigoare daca azi ponta a spus ca pana la sfarsitul lunii martie vom plati taxa -conform legi nr 9 2012?//vreau lamuriri!!!nu mai anteleg nimic#-o:help:X-( VE PLTESC???
Scuze, s-a amânat încă o săptămână, se plătește încă taxa de emisii poluante (vechea taxă).

Alte discuții în legătură

Taxa auto anycyk anycyk Buna ziua! In anul 2013 am achizitionat o masina neinmatriculat ain Romania. pentru a o inmatricula a trebuit sa platesc taxa de 500 euro. Exista vreo baza ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Aplicare og9/2013 , hg88/20013-taxa timbu de mediu POP GAROFITA POP GAROFITA Supun spre dezbatere aplicarea legii.ORDONANTA DE URGENTA 9/2013 Vigoare Emitent: Guvern Domenii: Autoturisme M.O. 119/2013 Ordonanta de urgenta privind ... (vezi toată discuția)