avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale autorizatie constructie provizorie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

autorizatie constructie provizorie

pe un teren proprietate, la tara, vreau sa construiesc o magazie. Constructia va fi pe piloni, fara fundatie , demontabila si care nu va fi bransata la nici un fel de utilitati.
Pe terenul respectiv nu exista in prezent nici o constructie.
trebuie sa solicit in acest scop o autorizatie de constructie de la primarie? daca da, este necesar si proiect??
Subliniez ca in zona respectiva localnicii isi construiesc anexe fara nici un stres fata de aspectele legale.
Cel mai recent răspuns: pad3 , utilizator 08:08, 4 Februarie 2013
In general, magazia se impoziteaza ca fiind anexa, aceasta putand sa fie din lemn, caramida, beton, dar cu fundatie, vad ca dvs. vorbiti de o magazie demontabila, in lege nu este specificat asa ceva ca s-ar impozita. Autorizatie de constructie, va trebuie daca faceti fundatie la aceasta magazie, urmand la terminarea lucrarilor sa o declarati la impozite si taxe..
multumesc de raspuns. daca nu cer prea mult, as dori un nr de lege sa-mi fac si eu temele ptr cand voi merge la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie constructie magazie in curte dupa constructie. CosminDVD CosminDVD Buna Am inceput constructia unei magazii( fundatie + zidire caramida + acoperis tabla) , fara autorizatie de constructie. Mentionez ca nu e gata inca ... (vezi toată discuția)
Acte necesare anexa mbm76 mbm76 Am cumparat in 1978 o casa si terenul aferent ei ~ 570m2. In spatele casei era o anexa (magazie folosita iarna ca afumatoare pentru carne iar vara ca ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)