avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... DECLARATIE 392
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

DECLARATIE 392

Biletul de calatorie are TVA. Acesta se calculeaza la PERSOANE INREGISTRATE IN SCOP DE TVA?
si inca o intrebare tehnica: cum se printeaza aceasta declaratie.
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: roxete , utilizator 01:32, 16 Februarie 2013
Buna ,eu am printat-o de pe site-ul anaf.ro
Se descarca programul de aici:

[ link extern ]

si dupa completarea datelor se listeaza in doua exemplare, se salveaza pe un suport electronic (discheta, C.D. sau stick) si se depune la A.F.P.
Toate documentele care au inscris pe ele CUI cu RO se trec la achizitii de la persoane inregistrate in scop de TVA.
Buna seara!

Pt o societate platitoare sau neplatitoare de TVA doar cu livrari de serv atat in state intracomunitare, cat si in afara UE & SUA se depun decl 392(A si dupa caz B)?
Mai exact, sumele din acele facturi de livrari de serv pt alte tari decat Romania, se trec in decl 392?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 pfa mikela_24 mikela_24 PFA-urile trebuie sa depuna declaratia 392 (declaratiile a si b)? Daca da, pana cand? In declaratia 392 se declara cifra de afaceri pe 2010, dar acest lucru ... (vezi toată discuția)
Pfa depune declaratia 392 pe anul 2010 la finante? tomaioan tomaioan Buna ziua.Doresc sa stiu daca persoanele fizice autorizate sunt obligate sa depuna declaratia 392 la finante ? Va multumesc. (vezi toată discuția)