avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa Auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa Auto

Buna ziua,
Sunt in situatia asta [ link extern ] .
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters153185 , utilizator 00:43, 2 Aprilie 2013
ok, felicitari ! Intrebarea care este ?
imi cer scuze nu stiu de ce nu s-a postat tot.

Intrebarile sunt: care este termenul legal in care paratul poate face recurs? se calculeaza si zilele lucratoare?
Am inteles ca daca nu avem pretentii de cheltuieli de judecata e posibil sa nu faca recurs.
Vreau sa iau decizia cat mai repede sa pot inmatricula masina
recursul de poate declara in termen de 15 zile calendaristice (nu lucratoare) calculat de la data primirii hotararii judecatoresti.
As vrea sa stiu care este calculatorul corect de taxa daca masina se inmatricula in luna a 11a 2012, data la care a fost depusa actiunea in instanta pentru a nu plati taxa de poluare
acesta - [ link extern ]
sau
acesta - [ link extern ]

este vorba de o masina cu capacitatea cilindrica 1951, norma de poluare euro 3, an fabricatie 06.2002, emisii de dioxid de carbon 149 g/km

va multumesc anticipat pentru raspuns.
Oameni buni, nu vi se pare incredibil si strigator la cer sa intentezi proces pe 23.11, sa ai termen de judecata pe 29.01 si sa astepti pana in ziua de astazi sa se redacteze hotararea judecatoreasca si tot sa nu fie gata, cu tot cu cererea pe care am depus-o acum 2 saptamani la sectia contencios administrativ la judecatoria ploiesti? Eu nu stiu ce sa mai fac, simt ca o iau razna cand vad cu cata nepasare trateaza "doamnele" grefiere subiectul cand ma duc sa intreb daca se redacteaza si cat de zeflemiste sunt. Ma gandeam sa cer audienta la judecator si sa ii explic tipului ca imi expira Certificatul de autenticitate si ca la dosar au fost depuse niste documente care dovedesc ca proprietarul masinii a suferit o interventie chirurgicala si ca are nevoie de masina pentru a se deplasa la diverse controale. oare merge sa fac asa ceva, o sa aiba oare impact? nu stiu cum sa mai porcedez, au trecut peste 2 luni de cand am avut termenul si nimic. Va rog frumos indrumati-ma si pe mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto armaghedooon armaghedooon Buna ziua! Am platit in dec 2008 o taxa de prima inmatricularein valoare de 1912 lei pt o masina din 1999 cu motor de 1800cm...as vrea sa stiu daca mai am ceva ... (vezi toată discuția)
Autoturism inmatriculat in germania jacquelline jacquelline Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti care sunt etapele inmatricularii unui autoturism care a fost adus din Germania (in prezent are numere expirate) si ce ... (vezi toată discuția)
Recuperari taxa auto vyorelbossu vyorelbossu BUNA ZIUA as dori si eu un raspuns sau daca pot continua cu recuperarea la CEDO .In anul2012 am cumparat o masina din germania unde am platit taxa auto care ... (vezi toată discuția)