avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GRESALA IN REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GRESALA IN REVISAL

Buna ziua
Am facut o gresala in revisal,am pus un salariu eronat unui angajat mi-am dat seama de gresala dar in loc sa fac corectie am facut modificare,la istoric contract imi arata salariul gresit si cel corect cu modificare.Ce sa fac,sa ma duc la cei de la ITM sa le spun care este situatia?Ce ma sfatuiti?A mai facut cineva asa,cum a rezolvat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: simateo , utilizator 16:48, 4 Februarie 2013
Se poate indrepta situatia si fara a mai opera in REVISAL. ...
Adica ?Cum sa procedez?Astept lamuriri.Sa o las asa fara sa-i mai fac nimic?:-/
1.fie o lasati asa

2.fie se fac acte aditionale de modificare a salariului ..de exemplu, in c.i.m. am trecut 850 lei, in revisal am trecut 800 lei in loc de 850 lei ...modific si fac din nou 850 lei ...actele aditionale se vor face cu aceeasi data.
Sunt doua acte : unul de la 850 la 800 si unul de la 800 la 850 ...
Multumesc bn ca nu mai trebuie sa mai umblu in revisal,=D>.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - eroare la înregistrare cim monicagheorghe monicagheorghe Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutaţi: la înregistrarea unui cim în revisal, în loc să trec la salariu 850 lei, am trecut, din neatenţie 804 lei. ... (vezi toată discuția)
modificare / corectie revisal ??? sadaka sadaka va rog sa ma sfatuiti, este corect sa fac modificari in revisal daca gasesc in el nereguli in declararea activitati unui salariat. expl: am un salariat care ... (vezi toată discuția)
Acte de intocmit pentru modificarea salariului minim de la 1 ian 2014 andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, as vrea sa stiu si eu va rog cum se procedeaza in cazul modificarii salariului de baza de la 800, la 850 lei a unui salariat (firma are doar un ... (vezi toată discuția)