avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor de antena diferentiat ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor de antena diferentiat ?

daca sporul de antena ,( facut prin masuratori si aprobat) este de 15% sau 10% ?, este normal ca unii din aceeasi institutie sa beneficieze de 7%, altii de 8% altii de 10 % ?
INTREBARE: persoanele care au avut acest spor mai mic, pot cere recuperarea diferentei pana la 10% sau 15%?
Cel mai recent răspuns: Unfunctionar , utilizator 16:16, 15 Februarie 2014
da, este legal, functie de masuratorile care s-au facut.:)
Este de pana la 15%, asta inseamna ca poate sa fie intre 1 si 15.
si atunci nu este de un spor de 15% pentru toata lumea ? sau suntem ,,afectati" diferentiat ? in functie de gradul de rudenie

Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
baza, utilizator
De pana la 15%, ramane la latitudinea ordonatului, in functie de anumite criterii, si de rudenie, cum spuneti d.voastra.
sigur nu intrati in catedoria "rudenie":P

Alte discuții în legătură

Sporuri!!! Dana Dana La institutia la care lucrez s-au redus toate sporurile la 1%......inca nu am primit decizia dar e .....pe vine ,si se pare ca se aplica retroactiv cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a ii-a de munca nutzu313 nutzu313 Buna ziua. Am lucrat in perioada 2007-2011 in cadrul unei prefecturi. In fisa postului si in contractul de munca am mentiuni facute precum ca imi desfasor ... (vezi toată discuția)
Prima concediu blackjack blackjack Se mai aplica prevederile art. 35, alin. (2) din Legea 188/1999 referitoare la dreptul functionarului public la o prima de vacanta egala cu salariul de baza ... (vezi toată discuția)