avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie 094
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie 094

Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati intr-o nelamurire.
Am o intreprindere individuala cu venituri sub 100.000 de euro, platitoare de tva la trimestru, fara achizitii intracomunitare.
Trebuie sa depun declaratia 094?
Va multumesc foarte mult!
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2013
oanaelena88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:51, 26 Februarie 2013
"Amenda plus bataie" X-(
Ca sa-l citez pe un inspector......
Ca orice declaratie nedepusa riscati amenda pt nedepunere. In plus 094 o depuneti ca sa declarati TVA ul trimestrial ( regula este decont lunar) .
Daca nu o depuneti, in evidentele lor apareti ca platitor lunar si o sa va vina acasa decizii de impunere lunare a TVA ului de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 G.V. G.V. Buna, am o intrebare catre dvs: declaratia 094 cum se completeaza. Eu am printat dintr-un program de contabilitate, si la finante mi-a spus ca este prea mare ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 100.000 euro adriana_ramona adriana_ramona Daca in cursul lunii septembrie am depasit plafonul de 100.000 eur si sunt platitor de tva trimestrial, de cand devin platitor lunar de tva? De luna urmatoare ... (vezi toată discuția)