avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale coafor canin ambulant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

coafor canin ambulant

buna
as dori sa deschid un coafor canin ambulant (amenajat intr-o rulota) si nu stiu ce autorizatii imi trebuie.O alta intrebare : din punct de vedere fiscal-contabil cum ar fi m-ai avantajos sa incep ca SRL,PFA ....

multumesc anticipat



Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 19:15, 5 Februarie 2013
Pentru activitatile de servicii, avand in vedere ca nu exista prea multe cheltuieli in spate, eu unul recomand infiintarea unui SRL, in regim de micro (platiti impozit 3% la venit).
In momentul in care infiintati societatea, depuneti o declaratie ca respectati conditiile de functionare la ONRC, odata cu dosarul de infiintare, si in baza acelei declaratii puteti functiona fara nici o problema!

Sfatul meu ar fi sa gasiti o societate de contabilitate acreditata de CECCAR (care va poate tine si contabilitatea ulterior) si sa discutati cu ei ce ar fi mai avantajos pentru dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coafor canin popcamelia99 popcamelia99 buna as dori sa deschid un coafor canin si nu stiu ce autorizatii imi trebuie,deasemenea nu cunosc codul CAEN care corespunde coaforului canin.O alta ... (vezi toată discuția)
S.r.l. , p.f.a. sa i.i. fast-food fast-food ma gandesc sa deschid o afacere : rulota fast-food, care varianta este mai acceptabila privind plata taxelor si a actelor. Rulota nu vreau sa o pun intr-un loc ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat la un srl Crista11 Crista11 Buna ziua! Sunt angajata la un SRL cu norma intreaga si perioada nedeterminata. Vreau sa-mi deschid o firma de prestari servicii, dar sa raman angajata in ... (vezi toată discuția)