avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decontare transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decontare transport

Lucrez intr-o regie autonoma. Conform CCM avem dreptul la transport gratuit pe o distanta de 50 km. Cam 10% din angajati suntem navetisti si nu putem beneficia de aceasta facilitate deoarece nu avem trenuri sau autobuze etc. pt a ni se deconta abonamentele. In situatia data noi facem naveta cu mijloace de transport proprii. Putem beneficia LEGAL de decontarea combustibilului pe acesti maxim 50 km.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 5 Februarie 2013
Trebuie sa existe o explicatie a sintagmei " transport gratuit" - analizati CCM-ul
Care este clauza exacta din CCM cu privire la transportul gratuit ? ... ar trebui sa existe o prevedere de genul , in cazul in care exista mijloc de transport in comun, dar personalul prefera sa circule cu autoturismul proprietate personala, urmeaza a se deconta contravaloarea abonamentului lunar pe respectivul mijloc de transport in comun sau In cazul in care nu exista mijloace de transport in comun intre localitatea de resedinta si sediul unitatii de invatamant, urmeaza a i se deconta contravaloarea a .... l benzina Premium la 100 km parcursi,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)
Situatie juridica de drept,situatie juridica de fapt... Radamante Radamante Instructiunea MECTS nr. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice ART. 1 Personalului didactic din unitatile de invatamant de stat, care ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)