avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cine face transcrieri ale actelor de stare civila in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cine face transcrieri ale actelor de stare civila in Romania,

Cine face transcrieri ale actelor de stare civila in Romania, rog, sa m-a contacteze pentru colaborare. Eu sunt in Chisinau. trancrierile se fac la Sectorul Nr.1 al Primariei Bucuresti cu programari on-line pe www. starecivila1.ro. are cineva dintre avocati programari ? Lumea se sufoca aici in Chisinau, caci programarile sunt deja pentru anul 2016. Contactati-ma...

Alte discuții în legătură

Probleme angajare rurus rurus Buna ziua, din decembrie 2016 sunt cetatean roman prin redobandire a cetateniei , eu fiind din R Moldova. Sunt in Romania in baza permisului de sedere care ... (vezi toată discuția)
Casatorie in irlanda, divort in romania marilenaLA marilenaLA M-am casatorit(parteneriat civil,fara cununie religioasa) cu un irlandez acum 2 ani,in Irlanda(eu nu am cetatenie irlandeza).Aici este nevoie de 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Casatorie in franta apetra apetra in cazul casatorie cu un cetatean francez in Franta, casatoria este recunoscuta automat in Ro sau trebuie facute formalitati specifice? (vezi toată discuția)