avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CIM - clauza plata salarii la trimestru
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CIM - clauza plata salarii la trimestru

Buna ziua tuturor!
Situatie: proiect cu 4 participanti, fonduri europene. Fiecare dintre participanti are un numar de angajati pentru desfasurarea sarcinilor in cadrul proiectului. Contracte individuale de munca, perioada determinata, numar lunar de ore 20 si respectiv 40. Ca in toate proiectele europene, rambursarea fondurilor se face pe baza de decont. Unul dintre partenerii proiectului, societate comerciala, a intrat in incapacitate de plata a salariilor si a taxelor. Este vreo modalitate prin care se poate stipula in contractul de munca faptul ca plata salariilor se face trimestial, la decontarea cererilor de rambursare? Si implicit, declarararea veniturilor in 112 si platile catre buget, tot la data rambursarii? Plata salariilor, in general, este obligatoriu a se face lunar?
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2013
cri_mes, utilizator

Alte discuții în legătură

Training on job versus cursuri de formare profesionala cc11 cc11 In cadrul unui proiect international FP6 finantat din fonduri EU aflat in derulare pe durata a 5 ani, un angajat al unei institutii de cercetare romanesti, ... (vezi toată discuția)
Prefinantare proiecte europene busubianca busubianca Buna ziua, Ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu proiectele europene: Prefinaţarea acordată in cazul proiectelor europene , dince bani se ... (vezi toată discuția)
Suport, avantaje, finantari rambursabile si nerabursabile 2ntz 2ntz ce suport si ce avantaje au studentii si firmele de la stat? stiam ca daca angajezi studenti, pensionari si someri (din evidenta) statul iti plateste 1 an de ... (vezi toată discuția)