avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce legi trebuie sa respect ca sa-mi fac un stadion?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce legi trebuie sa respect ca sa-mi fac un stadion?

Buna dimineata,

Am un teren situat la 150 de metri de un complex rezidential cu 600 de apartamente. As vrea sa fac acolo un stadion. Am vreo restrictie legala avind in vedere ca pe stadion se va tipa, vor fi galerii, statie amplificare, etc.? Ce mi se poate intampla?
Voi organiza diverse competitii si scoala de fotbal, tenis, etc. Ce atributii fiscale, taxe, etc. imi vor reveni de platit?
Stiu ca intrebarea e mai grea dar sper la un raspuns pentru care va multumesc anticipat.
Zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters277534 , utilizator 10:40, 12 Februarie 2013
Initial este necesar acordul de principiu din partea autoritatii publice locale
Primaria adica?
Si apoi? La ce distanta sau ce nivel de zgomot este permis de catre un complex de locuit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii locatarilor Costin Savescu Costin Savescu De foarte multi ani aud discutii si citesc despre tulburarea linistii locatarilor. Toata lumea face parada si cunoaste sau recunoaste (ma refer la politie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, povestea se intampla in bucuresti in sectorul 3, cand ... Gabriella& Gabriella& Buna ziua, povestea se intampla in Bucuresti in sectorul 3, cand ne-am mutat prin anul 2003 era liniste, de cativa ani nu mai este, in lateralul blocului in ... (vezi toată discuția)
Autobuze parcate langa blocuri - zgomot la ora 05:00 qwertyui qwertyui Buna, Scuzati-ma in primul rand daca nu am ales categoria corecta, nu am gasit una mai potrivita. In cazul in care textul de mai jos este prea lung, ... (vezi toată discuția)