avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monografie cesiune facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monografie cesiune facturi

buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o monografie pentru inregistrarea unei cesiuni. Situatia e in felul urmator: societatea noastra este o farmacie, am emis niste facturi catre Casa de Sanatate pe care le-am cesionat catre furnizorii de medicamente.
Care sunt inregistrarile contabile de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Dimintei Irina Bucuresti , Contabil 14:48, 5 Februarie 2013
contractele de cesiune cu CAS, prin care CAS plateste datoria firmei catre diversi furnizori.Inregistrarea contabila 461/furnizor=4111/CAS la intocmirea contractului, apoi se va primi o adresa de la furnizor prin care se specifica ce suma a incasat si atunci are loc 401/furniz=461/furniz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare lilianadnc lilianadnc Buna seara,as vrea sa va prezint urmatorul caz:o farmacie A vinde medicamente compensate cu numerar catre diversi clienti,la sfarsitul lunii intocmeste factura ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile pentru cesiune creante sc gerom trans sa sc gerom trans sa Am urmatoarea situatie: firma A are de incasat de la firma B 30000 lei.Firma B are de incasat de firma C suma de 10500 lei.Firma B cesioneaza creanta firmei C ... (vezi toată discuția)
Somatii de plata primite de la furnizorii de medicamente, in situatia acoperirii sumei totale datorate, cu contracte de cesiune incheiate cu casa asigurari sanatate , in favoarea furnizorilor. luciali luciali Buna ziua, Subiect: Somatii de plata primite de la furnizorii de medicamente, in situatia acoperirii sumei totale datorate, cu contracte de cesiune ... (vezi toată discuția)