avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA ce firme pot deduce tva?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

ce firme pot deduce tva?

care sunt societatile comerciale care au drept de deducere tva?dc achizitionez o masina din strainatate si am o societate cu obiect de activitate comert(magazin alimentar) , am dreptul sa deduc tva ul aferent masinii achizitionate?
Cel mai recent răspuns: Dimintei Irina Bucuresti , Contabil 14:56, 5 Februarie 2013
vedeti art.145^1 din Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la achiz.masini dozo dozo Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmat.situatie : -am o societate comerciala iar in 30.10.2009 am achiz.in leasing o masina cu o capacit.de 3500kg si 5 ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare autoturisme carolinav93 carolinav93 O societate platitoare de tva, inregistrata in Registrul Operatorilor Intracomunitari a achizitionat autoturisme din UE inregistrate in contabilitate ca ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism dana erdei dana erdei Buna ziua, Va rog aveti amabilitatea de a imi da un raspuns in cazul achizitiei autoturism in leasing de la o societate din tara se poate deduce tva de ... (vezi toată discuția)