O cerere de "incunviitare executare silita" a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, in Baza legii 290/2003, facuta de un executor judecatoresc in numele meu a fost solutionata de judecatorie cu Solutie: "Admite cererea. În temeiul art. 373/1 C. proc. civ., încuviinţează executarea silită pe raza sectorului x Bucureşti. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, xx.xx.xxxx.", la finalul anului 2012.
ANRP a facut "contestaţie la executare suspendare ex. " si a primit termen de judecata in iunie 2013.
V-as ramane indatorat daca mi-ati clarifica cateva lucruri:
1 - poate instanta sa amane cauza din oficiu, inainte de a se ajunge la termenul de judecata stabilit initial - daca DA, pe ce motive?
2 - poate instanta sa amane cauza daca la termenul de judecata nu se prezinta contestatarul?
3 - dupa solutia pe contestatie mai exista cale de atac pentru partile in cauza?
4 - care este termenul de plata pentru ANRP dupa solutia definitiva si daca plata mai poate fi tergiversata cumva, administrativ sau prin alte mijloace?
Stiu ca sunt multe intrebari dar sper ca cineva sa aiba suficienta rabdare sa se aplece supra lor.
MULTUMESC!
Buna ziua. Termenul poate fi amanat pentru neprezentarea contestatorului. I se pune in vedere termenul si daca din nou nu se prezinta, se poate suspenda judecata, deci executarea poate fi continuata.
Dupa pronuntarea hotararii de admitere/respingere contestatie, partea interesata poate formula recurs.
Legea 290/2003
iulian nicu
as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)