avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aministrator tehnic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aministrator tehnic

Administratorul tehnic mai trebuie sa fie atestat de primarie daca nu are nici un fel de atributii in ceea ce priveste casieria si contabilitatea Asociatiei de proprietari?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:53, 6 Februarie 2013
Da , fiindca trebuie sa faca dovada ca se pricepe sa administreze un codomeniu are nevoie de un atestat de la Primarie .

(3) Candidatii pentru functia de administrator de imobile trebuie sa prezinte comitetului executiv al asociatiei de proprietari documentele solicitate, garantiile profesionale si materiale prevazute de lege si trebuie sa nu fi suferit nicio condamnare.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Norma in vigoare nu prevede existenta de "administrator tehnic" in cadrul asociatiilor de proprietari
In temeiul disp art 35 din L nr 230/2007
Pentru activitatea de administrare care include activitati de administrare tehnica,de contabilitate si casierie,asociatia de proprietari poate angaja fie persoane fizice atestate pentru functia de administrator de imobile,fie poate incheia contract de administrare cu persoane juridice specializate

Persoana care presteaza activitatea de administrator de imobile,este obligatoriu sa fie atestata de autoritatea publica locala
De ce trebuie sa complicati lucrurile, sa amestecati termenii, ca sa sune frumos, sau asta este placerea romanului de a se complica?
De ce nu ii spunteti instalator, sau sef de scara, sau ce face el acolo, poate desfunda tevile, daca nu administreaza asociatia de ce trebuie sa ii spuneti "administrator"?...#-o
Cu denumirea de "gospodar" scapati de atestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Cum pot descoperi un certificat de deces? cosarpavel cosarpavel Instanta solicita prezentarea certificatului de deces al unui cetatean despre care eu stiu doar ca si-a inregistrat propritatea(care ma intereseaza, un loc ... (vezi toată discuția)