avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Strainatate: daca stau in chirie cum ridic de la posta ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Strainatate: daca stau in chirie cum ridic de la posta coletele pe care le primesc?

Buna, doresc sa stau in chirie in Italia, cum pot ridica colete daca sunt trimise pe adresa unde stau in chirie si numele destinatarului este numele meu? pot merge cu contractul la posta si buletinul meu si voi putea ridica coletul? Sau in Rep.Moldova, se poate face asa?

Alte discuții în legătură

Am o problema delicata - un coleg a schimbat continutul coletului pe care l-am rugat sa il expedieze eagle24ro eagle24ro Buna ziua tuturor! Zilele trecute am avut o experienta care nu vreau sa se mai repete in veci si nu o doresc nimanui. :( Va rog daca puteti sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Am primit teapa! skullkid skullkid Buna ziua! Am o problema si-anume: Am trimis cuiva o un bun de aprox 700 ron. Destinatarul trebuia sa imi trimita alt bun cam in aceeasi valoare dar... Eu am ... (vezi toată discuția)
Ridicare colet vama din alta localitate Catrinela Catrinela Ce lege specifica, ca poti ridica un colet din vama doar daca ai CI / viza de flotant din orasul respectiv? Cu CI de Bucuresti nu mi-au dat un colet din ... (vezi toată discuția)