avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... deschiderea unui fast food volant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

deschiderea unui fast food volant

Buna ziua,
As vrea sa stiu care este procedura pentru deschiderea unui fast food volant. Trebuie sa imi fac un punct de lucru special sau sau e suficient adaugarea unui cod CAEn la actul constitutiv?

Alte discuții în legătură

Cod caen 4729 comert cu amanuntul al altor produse alimentare in magazine specializate gargamella gargamella Buna ziua.. Am un Srl-d cu cod caen 4729...pot deschide un fast food cu acest cod? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Un srl pe produse copii se poate schimba pe fast-food rbtrbt rbtrbt Am un SRL deschis in 2008(imbracaminte,incaltaminte produse pt copii)suspendat pe 3 ani din 2010,as vrea sa deschid o shaormerie;ce as putea face: -se poate ... (vezi toată discuția)
Pentru deschidere fast food. baltaggeanina baltaggeanina Pentru deschidere Fast Food SI AUTORIZATIE DE LA PRIMARIE ESTE NECESARA SI NOTIFICAREA DE LA DSP SAU ESTE SUFICIENT DOAR CERTIFICATUL CONSTATATOR PE PUNCTUL ... (vezi toată discuția)