avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exista text de lege care sa prevada ca o copie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exista text de lege care sa prevada ca o copie legalizata poate fi eliberata oricarei parti ce dovedeste un interes?

In cauza, am nevoie de anumite sentinte legalizate. Toate dosarele sunt de faliment. Eu, societate comerciala, nu am fost parte in dosar, dar pot dovedi cu contracte, confirmari de sold, facturi fiscale ca am interesul sa mi-l scot pe debitorul parat din contabilitate, fapt ce necesita sentintele legalizate. Anumite tribunale le dau fara probleme, altele nu. Exista un text de lege pe care sa il pot invoca in sustinerile mele?

Alte discuții în legătură

Îmi poate oferi cineva câteva sugestii în legătură cu comentarea acestei speţe? Daniela.M09 Daniela.M09 Pe rol, judecarea apelului formulat de reclamanta P____ M______ împotriva sentinței nr. 852 din 19.12.2013 , pronunțată de Tribunalul O__ – Secția a ... (vezi toată discuția)
Ril-privind-cerintele legale pentru considerentele hotararii judecatoresti rodica_post rodica_post Cerintele legale pentru Considerentele hotararii judecatoresti Obligatia instantei de a-si motiva hotararea adoptata, consacrata legislativ in dispozitiile ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Avem o firma care ne datoreaza o suma de bani din septembrie 2006, pe suma respectiva sunt intocmite doua facturi semnate de un fost angajat al ... (vezi toată discuția)