Buna ziua!
Avem o firma care ne datoreaza o suma de bani din septembrie 2006, pe suma respectiva sunt intocmite doua facturi semnate de un fost angajat al firmei respective.
Am trimis notificari(procedura amiabila) insa plicurile s-au intors inapoi destinatarul nu este gasit sau refuza sa le ia.Momentan dorim sa-l actionam in judecata pentru recuperarea sumei dar am gasit undeva pe internet un buletin al insolventei unde figura si aceasta firma.
Mai are rost sa-l actionam in judecata?
Chiar daca nu am recupera creanta macar sa putem stinge aceasta datorie din contabilitate. Va multumesc!
Daca debitorul dvs a intrat in insolventa, atunci va puteti inscrie creanta la masa credala prin formularea unei cereri in dosarul de faliment ( daca nu s-a depasit termenul fixat)
Va multumesc pentru raspuns!
dar cum pot sa ma inscriu la masa cedala daca nu stiu nr. de dosar si nu stiu dac s-a depasit termenul. Cine imi poate da aceste informatii?
Verificati site-ul Tribunalului din localitatea unde isi are sediul societatea debitoare cel mai simplu .
Sau cereti de la Reg comertului - Buletinul procedurilor de insolventa in care s-a publicat notificarea cu privire la acest debitor
Buna! am gasit numarul de dosar si sentinta pronuntata in luna aprilie 2009, inchidere procedura de insolventa. EU ce mai pot face acum?, Cum pot sterge din contabilitate(prescrie) suma de bani pe care ne-o datoreaza?
Se pare ca firma a intrat in faliment. Am gasit numele lichidatorului care s-a ocupat de firma respectiva, ar trebui sa-l contactam sa intram in posesia sentintei de inchidere a pocedurii de insolventa?
Nu s-a mai confruntat nimeni cu aceasta situatie?