avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile!

Doresc sa deschid o societate si sa obtin fonduri nerambursabile pt IMM-uri! Am vorbit cu cei de la "CENTRU DE ELABORARE PROIECTE UNIONALE (CEPU)" din Tg.Mures si mi s-a spus ca intru in categoria celor sub 35 ani si pot obtine 100% deoarece doar 10% din fonduri au fost accesate! In schimb mi-au cerut sa platesc suma de 24mil.+tva! Vroiam sa stiu daca sunt credibili si daca intr-adevar mai sunt fonduri pentru asa ceva! Si daca poate constitui o problema ca eu sunt din Braila iar ei din Tg.Mures! Este preferabil sa gasesc o firma din Braila?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:59, 7 Februarie 2013
Regulamentul forumului nu permite aprecieri (pozitive sau negative) la adresa firmelor, reformulati va rugam intrebarea dvs. strict referitor la fondurile pe care doriti sa le obtineti si deschideti subiect in sectiunea dedicata:

www.avocatnet.ro/content/for...

Stimate domn, pentru ce anume doriti sa obtineti fonduri?Concret.
Fondurile europene , chiar daca sunt in absorbtie de 10 % momentan,contractarea pe proiecte este mult peste sumele alocate.
Daca doriti sa deschideti un SRL-D avand sub 35 de ani, va rog sa va informati aici:
[ link extern ] -/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pt o clinica medicala droftalmolog droftalmolog Buna ziua, sunt medic specialist oftalmolog (34ani) momentan profesez in Franta insa sunt interesata de obtinerea unor fonduri europene pt realizarea unei ... (vezi toată discuția)