avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

microintreprindere

Va rog sa imi spuneti daca la microintreprinderi intra acum si firmele care nu au nici un angajat
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 20:51, 6 Februarie 2013
Da, nu mai exista obligativitatea de a avea cel putin un angajat asa cum era prevazut anterior.
rog si eu o precizare,ca din textul de lege aparut nu se specifica daca firmele care au cod CAEN 0111, si cu plata impozitului anual,pana la 25 februarie,intra sau nu la MIcro, cu impozit trrimestrial ? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea la micro ContSters193525 ContSters193525 O firma in lichidare este obligata sa treaca la impozitul pe venit de la cel pe profit? (vezi toată discuția)
Impozitul 3% pt imm in 2010? viopopa1 viopopa1 Doresc sa stiu daca a fost prelungita legea privind plata impozitului pe venit (3%) si in anul 2010? Nu am gasit nicaieri oug prin care ramine in vigoare ... (vezi toată discuția)
Se mai poate reveni la statutul de micro-intreprindere? neaflo neaflo As vrea sa-mi lamuresc o problema legata de renuntarea si revenirea dupa o perioada la statutul de micro-intreprindere. Odata ce statutul de ... (vezi toată discuția)