avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rejudecare dupa casarea la curtea de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rejudecare dupa casarea la curtea de apel

Buna seara .
Este cazul unei sentinte civile pronuntate de tribunal si casata in recurs in ianuarie 2013 de curtea de apel , cu trimitere spre rejudecare aceleiasi instante .
Hotararea nu a fost redactata .
Rejudecarea se va face de acelasi complet de la tribunal care a judecat fondul in prima instanta sau de un nou complet si dupa noul cod care intra in vigoare la 15.02.2013, ori se considera ca procesul este inceput dupa vechiul cod si rejudecarea se face dupa acesta ?
Poate fi recuzat completul daca este acelasi ca la prima judecare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters280210 , utilizator 00:35, 8 Februarie 2013
Nu va fi acelas complet si nu se aplica noul cod civil, legea nu este retroactiva.
Multumesc
Buna seara!
Cand ati facut recurs la Curtea de Apel ati pus la dosar si alte probe noi?
Mie mi sa respins apelul ca fiind nefondat si acum trebuie sa fac recurs la Curtea de Apel de aceea va intreb. Va multumesc, anticipat. Cu respect.
Nu am avut la dispozitie apelul ci direct recursul.
In recurs sunt admise numai inscrisuri .
Da, stiu ca numai inscrisurile. Dar ati mai depus (acte)ceva la dosar ? In afara de ce avea-ti la dosar a mai trebuit sa veniti cu alte acte? Multumesc. Cu respect.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2013
ContSters280210, utilizator

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta mototo mototo Va supun atentiei urmatoarea situatie : - tribunalul pronunta o sentinta pe contencios administrativ - comunicare informatiii de interes ... (vezi toată discuția)
Rejudecare proces legea 544/2001 informatii publice dupa 01.02.2013 adiadiadi adiadiadi Buna ziua . Am intentat o actiune pentru comunicare informatii de interes public in luna septembrie 2012 . In prima instanta, la tribunal in 2012 actiunea a ... (vezi toată discuția)
Aceiasi judecatori s-au pronuntat in dosar dupa rejudecare bitzik bitzik Buna ziua, Apelez la dumneavoasta in speranta unor lamuriri ce le am legate de procedura instantelor. Tatal meu a avut proces (nu cred ca e cazul sa va ... (vezi toată discuția)