Buna ziua!
Desfasor activitate de productie agricola(intreprindere individuala), productia o vand in piata pe baza unui certificat de producator. Am inteles ca nu imi este obligatorie o casa de marcat dar nu stiu cum inregistrez in registrul de incasari si plati veniturile In baza carui document? Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat Multumesc
casa de marcat fiscala EXCETII : "comertul ocazional cu produse agricole autohton e efectuat de catre producatorii agricoli individuali detinatori de autorizatie in piete, targuri, oboare sau in alte locuri publice autorizate, livrarile de bunuri efectuate prin automatele comerciale, serviciile de parcari auto a caror contravaloare se incaseaza prin automate, precum si activitatile de jocuri de noroc desfasurate cu mijloace tehnice de joc ce functioneaza pe baza acceptatoarelor de bancnote sau monede;"
daca aveti Inteprindere individuala nu mai este un comert ocazional, desfasurati activitate de comert ce presupune revanzarea .De la primarie obtineti autorizarea pentru vanzarea ocazionala in calitate de producator agricol.