avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... necesitate autorizaþie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

necesitate autorizaþie?

Buna dimineata.dacă am contract de închiriere pt o buc de teren de la o instituţie publica,îmi trebuie autorizaţie de construire pt amplasarea unui chioşc?menţionez ca de unde am închiriat terenul,instituţia respectiva, nu mi-a cerut asa ceva.mulţumiri anticipate

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire emisa in anii '60, pentru un chiosc, pierduta AdrianaCameliaS AdrianaCameliaS In anii \'60 a fost amplasat un chiosc al ICSM-ului, cum era atunci, care a fost cumparat dupa \'89 de o persoana juridica de la fostul ICSM. In zilele noastre ... (vezi toată discuția)
Desfiintare gard domeniu public tarkanyi tarkanyi Stimati membri! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Se inchirieaza prin licitatie publica o suprafata de 6,51 mp din domeniul public al comunei ... (vezi toată discuția)
Amplasare toneta (chiosc) fara autorizatie de construire Smera Smera Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren privat, aflat in zona de protectie a unui monument istoric. Pe terenul respectiv doresc sa amplasez, fara ... (vezi toată discuția)