avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical pentru îngrijirea copilului bolnav
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical pentru îngrijirea copilului bolnav

Dacă copilul meu a împlinit în luna februarie 7 ani, dar suferă de o boală cronică, descoperită recent și are nevoie de spitalizări repetate, am vreo posibilitate să primesc concediu medical măcar pentru perioadele în care este internat în spital?
Cel mai recent răspuns: carmen101 , utilizator 10:19, 7 Februarie 2013
Se poate lua medical pentru ingrijire copil bolnav in varsta de pana la 7 ani sau copil cu handicap pentru afectiuni intercurente, pana la implinirea varstei de 18 ani.
Da,se poate lua concediu medical pe perioada cat copilul dvs este in spital.
Dacă pot obține cocediu medical pentru îngrijirea copilului pe perioada spitalizării, unde să
mă adresez, deoarece medicul curant mi-a spus că nu-mi mai poate acorda?
Copilul împlinește 7 ani în data de 10.02, iar în data de 11.02 trebuie să ne internăm, conform planificării făcute de medic. Cum să procedez?
Se poate obtine de la spitalul unde veti fi internata cu copilul...
Ați putea să-mi spuneți și legea în baza căreia să cer acest cocediu?
Multumesc mult pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de ingrijire copil bolnav lili2003stoica lili2003stoica conform carui articol din care lege o mama (salariata) care are un copil de 3 ani trebuie sa stea internata cu el in spital atunci cand este necesar( sa ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul spitalizarii unui copil de 4 ani? danyforever danyforever În cazul în care este internatîn spital copilul de 4 ani şi face parte dintr-o familie monoparentala(mama şi copilul), trebuie dus ceva adeverinta la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru ingrijire copil cu grad de handicap mediu 51971 51971 Copilul meu in varsta de 14 ani are astm bronsic si este incadrat cu grad de handicap mediu de catre comisia de expertiza medicala.La serviciu mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)