avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Problema Casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Problema Casa de asigurari de sanatate

Am un salariat care in data de 08.10.2012 a revenit la serviciu din CCC.Din aceeasi data este in medical (cod 09) pana la 31.01.2013.
Cu 01.02.2013 merge la medic pt a lua un alt concediu medical (cod 01).medicul de familie ii spune ca nu poate sa-i elibereze medicalul pt ca nu apare ca persoana asigurata.Salariatul merge la Casa de asigurari de sanatate unde la fel nu este gasit ca asigurat .
Raspunsul celor de la Casa,angajatorul nu a completat in declaratia 112 anexa 1.2 sectiunea A.(nu il vede ca si 1-salariat).
Am incercat sa vorbesc cu ei dar raspunsul este la fel -rectificativa prin completare sectiunea A.
Se poate completa in acelasi timp pt un salariat(aflat toata luna in CM) atat sectiunea A cat si sectiunea B in declaratia 112 sau cei de la Casa se refera la altceva pt ca eu nu mai inteleg.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Calcul contributii concediu medical 2011 ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati putin cu calculul concediului medical si al contributiilor aferente acestuia. Am concediu medical pe perioada 03 - 31 ... (vezi toată discuția)
Declaratia112 - concediu cod 08 grasa78 grasa78 va rog sa-mi precizati daca este corect: am un concediu medical cod 08, cu un cuantum de indemnizatie de 1.517 lei, din care se scade CAS 10,5% in valoare de ... (vezi toată discuția)