avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare infiintarii intreprinderii individuale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare infiintarii intreprinderii individuale

in afara de certificat de mostenitor cele de scoala fisa fiscala copii dupa buletin si ale mostenitorilor .daca contractul de comodat se face la notar sau se semneaza de ceilanti mostenitori si daca imi trebuie si fise fiscale la fiecare pentru a infiinta ii
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 15:04, 7 Februarie 2013
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale:
1. Cererea de înregistrare
2. Dovada verificării disponibilităţii şi rezervării firmei (original);
3. Carte de identitate sau paşaport titulari întreprindere individuală (fotocopie certificată olograf de către titular privind conformitatea cu originalul);
4. Documente care atestă drepturile de folosinţă asupra sediului profesional/punctelor de lucru (copie legalizată);
5. Dacă este cazul, avizul privind schimbarea destinaţiei imobilelor colective cu regim de locuinţă, prevăzut de Legea nr. 230/2007 (completat pe formular-tip, original);
6. Specimenul de semnătură al întreprinzătorului persoană fizică titulară a întreprinderii individuale (original);
7. Declaraţia-tip pe propria răspundere care să ateste îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare prevăzute de legislaţia specială din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii (model 1 sau model 2, după caz).
8. Dovezile privind plata taxelor/tarifelor legale: taxele de registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala 2013 mamica2013 mamica2013 buna ziua, unde m-as putea documenta in privinta infiintarii unei intreprinderi individuale in 2013, deoarece am cautat pe site-ul de la ONRC si nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Infintare de i.i. sama sama buna doresc sa devin \"intreprinzator individual\" , ce acte sunt necesare? multumesc (vezi toată discuția)
Acte necesare deschidere intreprindere individuala miha_yt miha_yt ce acte sunt necesare si unde trebuie sa ma adresez pentru a mi deschide o intreprindere individuala florarie? (vezi toată discuția)