avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... facturare individualã a consumurilor de energie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

facturare individualã a consumurilor de energie termica pentru încãlzire în imobile de tip condominiu

Conform prevederilor Ordinului nr. 233/30.08.2004 al presedintelui ANRSC pentru aprobarea unor reglementări privind contorizarea consumatorilor racordati la sistemele publice centralizate de alimentare cu energie termica, publicat in Monitorul Oficial Partea I-a nr. 862/21.2004, societatea comerciala RADET poate emite factura individuală a consumurilor de energie termica pentru încălzire.

Aveti cunostinta despre un caz concret?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 17:45, 21 August 2013
Da,exista aceasta situatie in cazul imobilelor de locuit gen vila
Multumesc.

dar in cazul blocurilor construite inainte de 1989?

In opinia mea, in cazul vilelor e mai putin probabil sa existe asociatii de proprietari.
Nu cred ca este posibil, poate doar in cazul spatiilor de la parterul condominiilor, care au alt tarif fata de cel casnic, dar si acolo din factura condominiului este scazuta Gkal consumata si facturata acelor spatii.
eliasav a scris:

In opinia mea, in cazul vilelor e mai putin probabil sa existe asociatii de proprietari.

Aveti opinie eronata si nu ati acordat importanta cuvenita precizari "cazul imobilelor de locuit gen vila",care sunt muulte ,cel putin la nivelul capitalei
Sunt numeroase imobile cu 2-3 nivele cu 2-3 scari ,cu 2 apartamente pe nivel ale caror proprietari pentru corecta repartizare a presturilor de cost s-au asociat si au infiintat asociatie de locatari,
transformata in cea de proprietari,unde proprietarii detin intrega structura de reprezentare,
detin ingrijitor si fochist ,un aspect al imobilului demn de invidiat ,un climat intre proprietari de perfecta amicitie

ynocentta

Nu am inteles din mesajul dvs. daca va referiti la vile cu contoar general RADET si, respectiv, facturare individuala energie termica (livrata de RADET) la nivel de apartament?
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
eliasav, utilizator

Alte discuții în legătură

La bloc repartitoarele sunt interzise unde nu sunt racordate 80% dintre apartamente Epuree Epuree Buna ziua, La bloc repartitoarele de costuri (de caldura) sunt interzise unde NU sunt racordati 80% dintre apartamente? Mai este in vigoare acest articol? ... (vezi toată discuția)
Bebelusi la intretinere? cseby cseby Buna ziua, va rog daca puteti sa-mi spuneti de la ce varsta pot fi trecute persoanele la cheltuielile de intretinere pt ca noi avem un bebelus de 4 luni si de ... (vezi toată discuția)
Calcul cota incalzire FLORINA1979 FLORINA1979 Buna ziua ,ma numesc Mateescu Mariana ,presedinte ,din partea Asociatiei de Proprietari 7. Condominiul nostru este impartit in 23apartamente la termoficare si ... (vezi toată discuția)