avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general balanta su sold 0 la o firma radiata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

balanta su sold 0 la o firma radiata

societatea a fost suspendata la 01 iunie 2009;
de 3 luni ma chinui sa o radiez ;mi se cere balanta cu sold 0???
ce fac cu capitalul social (101) cu 117??,dar cu contul administratorului care e cu sold creditor ,pentru ca am tot finantat societatea
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:23, 9 Februarie 2013
Buna dimineata,

Soldul creditor al contului 455 se inchide prin restituirea catre asociati, prin conturile 5311 sau 5121. Soldurile creditoare ale conturilor 1012 si 455 presupun existenta in contrapartida a unor solduri debitoare, respectiv in conturile 5311 sau 5121.
nu exista nimic in 5311 sau 5121 ;asociatii au depus bani pentru achitarea impozitelor restante
conturile vor fi inchise prin 456
Pararea mea este ca balanta trebuie inchisa prin conturi de venituri si cheltuieli (6583 si 7583).
@ciobanc.Cum se prezinta ultima balanta ?Aceasta trebuia sa stea la baza intocmirii bilantului contabil pe anul 2011.Inchiderea conturilor la lichidarea societatii,au anumite particularitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balanta de lichidare nicolpa nicolpa Am demarat actiunea de lichidare,radiere.Urmeaza sa se intocmeasca bilantul de lichidare si va rog sa ma ajutati sa inchid conturile cu sold. Sold pe 1012,pe ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma elena-ramona elena-ramona Buna seara, Cum as putem inchide balanta unei firme in lichidare, care se prezinta astfel: -Solduri debitoare: 117= 4422.15, 213=526.36, 214= 1594.98, 231= ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in conta dizolvare/lichidare sc marviado marviado NOTE CONTABILE CU OCAZIA LICHIDARII SOCIETATII;BILANT DE LICHIDARE (vezi toată discuția)