avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie la volan

Buna ziua,
Am fost depistat in trafic baut, am dat 2 probe de singe 1,2 si 1 concentratie. Am facut cerere de recalculare care nu a fost aprobata de procuror....Am facut plingere catre instanta si astept sa ma prezint. Sunt curios daca instanta admite plingerea impotriva actelor procurorului.
Ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Calcul alcoolemie ovidiu1977 ovidiu1977 buna ziua rog si eu ,sa imi spuna cineva ,daca la prima proba luoata de etilotest am avut 0,59 alcoloemie iar in singe am avut la prima proba 1,05 iar la a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere pe drumurile publice cu alcoolemie peste limita legala hendler hendler Sunt trimis in judecata sub aspectul savirsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, avind o alcoolemie peste limita legala. In ... (vezi toată discuția)
Permis anulat sau suspendat? vasilicalungu vasilicalungu Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea ... (vezi toată discuția)