rog impetuos sa-mi raspundeti :
Am avut astazi dezbatere cu privire la scutirea de taxa in temeiul legii 147/1997 art. 15 lit. j deoarece mi s-au stabilit taxa de timbru , eu depunand un recurs inpotriva unei sentinte date, in urma unei plangeri in baza Legii 193/2000 -
- instanta nu a tinucont de cererea de scutire si a stabilit ca :
1. ori achitam taxa de 3824 lei
2. depunem cerere de reexaminare
3. cerere de scutire de taxa prin acordare de ajutor public judiciar ( avem sanse sa se aprobe daca avem un salariu ambii soti aprox 4000 lei ?)
Nu cumva risc la urmatorul termen , neeaceptarea recursului pentru neachitarea taxei de timbru , daca nu mi se va accepta reexaminarea sau scutirea prin ajutor ?
V-ati grabit sa faceti multe in acelasi timp si pana la urma s-ar putea sa va treziti cu un recurs anulat ca netimbrat. Daca cererea de reexaminare a fost solutionata si implicit respinsa, atunci va trebui ca pana la urmatorul termen de recurs sa procedati la achitarea taxei de timbru judiciar.
Imi puteti spune atat este taxa ? ( asa am gasit)
b) cereri pentru acordarea personalitatii juridice asociatiilor fara scop lucrativ, fundatiilor, uniunilor si federatiilor de persoane juridice fara scop lucrativ, precum si pentru modificarea actelor constitutive ale acestora 19 lei.