avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

revisal

am reinstalat windowsul in calculator inainte am facut copie pe stick dupa instalare windows am facut copie de pe stick pe calculator a revisalului iar acuma nu mai deschide revisalul, va rog frumos ajutatima
Cel mai recent răspuns: Simion Eugenia , Contabil 11:19, 8 Februarie 2013
Este mai complicat putin....trebuie sa reinstalati din nou revisalul apoi sa restaurati baza de date care a fost prealabil salvata. Pentru mai multe lamuriri suna-ti la cei de la Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal. transferul bazei de date de pe un calculator pe altul. martady martady Buna ziua va rog daca ma poate ajuta cineva : cum pot transfera baza de date din revisal de pe un calculator pe altul (nu mai folosesc calculatorul pe care ... (vezi toată discuția)
Recuprare revisal bibacj bibacj Daca am copiat toate datele din calculator inainte de reinstalarea windows-ului am sanse sa mai gasesc (sa pot folosi) baza de date? (vezi toată discuția)
Revisal - not responding ilie_alexandra88 ilie_alexandra88 Buna ziua, Am instalat noua versiune Revisal la inceputul anului 2012. Mi-a functionat pana acum 2 zile(15.05.2012). S-a blocat. Nu se inchidea ... (vezi toată discuția)