avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Curs de calificare pt obtinerea pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Curs de calificare pt obtinerea pfa

as dori sa fiu informat care curs de calificare ar trebui sa-l urmez pt a putea cere eliberarea unei aut. pers. fizic. sau intrep.mica individuala..deoarece am intentia sa deschid un mic magazin cu vanzare en detail a produselor alimentare si nealimentare sau...a unui magazin cu produse en -gross si en detail cu materiale de constuctie .. exista un curs pt.orice domeniu in parte pe care trebuie sa-l urmez sau doar unul de vanzator miar fi de ajuns?va rog sa ma ajutati in aceasta problema. cu multa stima si respect.
Cel mai recent răspuns: costy68 , utilizator 12:46, 8 Februarie 2013
nu aveti nevoie de curs de calificare pt a vinde en gross sau en detail produsele enumerate, ci sa constituiti persoana fizica autorizata/intr.indiv/persoana jurid. cu obiectele de activitate specifice ce urmeaza a fi autorizate cf CAEN REV.2
multumesc,dar tot nu am inteles care curs trebuie sa-l urmez...referitor la intrebarea mea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 321/2009 si pt contr de distributie hajnyci hajnyci Buna ziua! Sa imi spuneti va rog daca Capitolul III din L 321/2009 se refera si la un contract de distribuite? Noi ca si producatori dam marfa pt distribuitor ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare decoratiuni de craciun just.rain just.rain Stie cineva care ar fi codul caen pentru vanzarea cu amanuntul al decoratiunilor de craciun (gen beteala, globulete, instalatii de lumini, etc.)? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)