avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SPATIU COMUN
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SPATIU COMUN

pot face ceva impotriva unuia care a ocupat spatiul de la etajul unde locuim cu doua masini de spalat, un frigider si alte porcarii ? de asemenea a depozitat si foarte multe lucruri pe scara de acces catre terasa blocului.
locuim la ultimul etaj.
Cel mai recent răspuns: tetelu , utilizator 10:00, 9 Februarie 2013
Da, sa va adresati comitetului executiv, presedintelui.
Sesizati oficial reprezentantului legal al asociatiei de proprietari care,in conformitate cu normele in vigoare si in interesul general al proprietarilor,detine autoritatea si competenta sa dispuna masuri concrete astfel incat partile comune sa fie utilizate de catre toti proprietarii
daca presedintele si administratorul nu fac nimic care este solutia legala ?
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie
spuneti-mi va rog si actele normative unde se poate incadra aceasta problema.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Constructie pe palierul scarii linx333 linx333 Buna ziua. Am un vecin nou, mutat de curand in bloc, care a inchis pur si simplu o parte din palier cu niste rigips si o usa metalica. (si-a facut un fel de ... (vezi toată discuția)
Mansardare antonela74 antonela74 buna ziua, am si eu cateva probleme legata de mansardarea unui tronson a unui bloc cu 4 etaje. Vreau sa stiu daca existand o autorizatie de construire a unei ... (vezi toată discuția)
Comitet executiv asociatie Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua, Avem o situatie speciala la noi in bloc, in sensul ca nimeni nu vrea sa fie sef de scara, adica reprezentantul cladirii, in comitetul executiv al ... (vezi toată discuția)