avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa

Buna seara.
Ce se intampla daca se dovedeste ca actele unei case cumparate prin programul Prima Casa sunt false? Mai concret, dacă actualul proprietar de la care cumpăr a intrat in posesia imobilului in urma unor manevre destepte sau apar alti mostenitori legali.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Incalcarea unei sentinte judecatoresti definitive Popa Matei Popa Matei Buna seara avem un teren pe care exista un imobil care sa vandut fara acte in regula iar prin instanta sa dispus ca imobilul sa fie al cumparatorului care la ... (vezi toată discuția)
Bunicul a cumpărat acum 50 de ani un teren cu chitanță de mână, la care plătește impozit și pe care s-a construit o casă. ce acte sunt necesare pentru a face actele de proprietate? Florin311 Florin311 Buna ziua !! Am si eu 2 intrebari daca ma poate ajuta cineva va rog din suflet este o situatie mai complicata ...! Bunicul a cumparat in urma cu 50 de ani un ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil de la parinti, schimb ulterior cu alt imobil, posibilitate anulare contract initial de vanzare-cumparare majestik majestik acum 2 ani am cumparat un imobil cu act vanzare cumparare de la parintii mei iar acum 1an am facut schimb cu alt imobil prin notariat cu contract de schimb iar ... (vezi toată discuția)