avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpararea unui imobil de la parinti, schimb ulterior ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpararea unui imobil de la parinti, schimb ulterior cu alt imobil, posibilitate anulare contract initial de vanzare-cumparare

acum 2 ani am cumparat un imobil cu act vanzare cumparare de la parintii mei iar acum 1an am facut schimb cu alt imobil prin notariat cu contract de schimb iar acum parintii ma ameninta ca ma da in judecata sa le dau imobilul inapoi.acel imobil e in posesia altor proprietari...pot avea parintii castig de cauza daca va fi un eventual proces?mentionez ca mama in ulmele 9 luni a avut 3 internari la psihiatrie!!!va multumesc.
Cel mai recent răspuns: majestik , utilizator 22:16, 9 Iunie 2018
Imobilul respectiv a fost cumparat de la parinti sau v-a fost donat de parinti (bineinteles vorbim de donatie deghizata)? Sincer, ati dat bani pe el?
nu am dat bani pe imobil insa in acte apare o suma de bani platita de mine parintilor ...plus toate taxele notariale platite de mine si noii proprietari la ambele tranzactii imobiliare...au sanse parintii mei sa ma deposedeze de imobilul pe care lam primit legal prin contract de schimb cu acte notariale...mentionez ca imobilul cumparat de la parinti a intrat in posesia altor proprietari...datimi un sfat va rog...pentru a avea o siguranta e mai bine sa vand acest imobil dACA INCA NU SA INTENTAT UN PROCES IMPOTRIVA MEA???!!!MULTUMESC
Ba ati facut schimb, ba doriti sa-l vindeti, nu mai inteleg nimic, il mai aveti sau nu?
De ce ati facut vanzare daca nu ati platit bani?
CE SUME DE BANI AR NECESITA CHELTUITE INTRUN EVENTUAL PROCES IMPOTRIVA MEA DE CATRE PARINTI PENTRU A MA DEPOSEDA DE ACEL IMOBIL SI CE SANSE REALE AR AVEA SA CASTIGE PROCESUL?...DEJA AM INSOMNII...VA rog datimi cel mai benefic sfat...multe perrsoane chiar si juridice miau spus ca nu au nici o sansa parintii sa castige procesul impotriva mea!
repet;am cumparat un imobil de la parinti acum 2 ani...anul trecut am facut un schimb imobiliar cu acel imobil si am intrat in posesia altui imobil prin contract de schimb legal notarial...imobilul cumparat de la parinti intrand in posesia altor proprietari!!!

Alte discuții în legătură

Pretentii divort amiabil, dupa 1 an de zile puzuzu puzuzu Buna ziua/seara. Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire. Acum 1 an am divortat de fosta sotie, in mod amiabil. PE GURA am stabilit ca nu vrea ... (vezi toată discuția)
Rog cine ma poate ajuta cu un sfat ceva mai bun????? Lycidas Lycidas Inainte de toate buna seara va doresc tuturor.....:) ..............2 persoane au trait in concubinaj timp de 15 ani, pe parcurs au achizitionat 3 imobile si ... (vezi toată discuția)
Proprietate casa florin_stefanache florin_stefanache Parintii mei au o casa care au cumparat-o dupa ca s-au casastorit mai exact la aprox. 3 ani dupa ce m-am nascut (1980). Banii pentru cumpararea casei i-au ... (vezi toată discuția)