avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale procent reducere impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

procent reducere impozit

Intr-o comuna Gorjana, in cazul achitarii impozitului până la 31 martie, se face o reducere de 8 procente din suma.
Intrebarea este daca acest procent se stabileste la nivelul fiecarei primarii fiindca aici acest procent a fost in permanenta sub cel otilizat de celelalte promarii din zona (10%).
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2013
dlcodrut, utilizator
Cel mai recent răspuns: dlcodrut , utilizator 21:45, 8 Februarie 2013
Da. Se stabileste la nivel de consiliu local pentru ca in codul fiscal reducerea apare ca maxim 10%.
Pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri, datorat pentru întregul an de către contribuabili, până la data de 31 martie a anului respectiv, se acordă o bonificaţie de până la 10%, stabilită prin hotărâre a consiliului local
Deci reducerea poate fi intre 1-si 10%, cat stabileste Consiliul Local
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozitelor locale(casa+masina+etc.) Mircea Cristian Mircea Cristian 1.Care sunt reglementarile de plata ale impozitelor locale?Care este perioada pina se face discount(si care este acesta?) si de cind se percep penalitati(si ... (vezi toată discuția)
Termen de plata impozit primarie . parfi63 parfi63 Pana la ce data poate fi platit impozitul pe cladiri,mijloace transport,teren fara majorari (accesorii) pe anul in curs?(Art. legea).Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Primaria smechera Costica33 Costica33 Nu am platit impozitul pe casa pentru anul 2009. Am primit o somatie si titlu excutor insa... cuprinde si suma pentru anul 2010, nu inteleg de ce. Este corect ... (vezi toată discuția)