am fost la casa judeteana de sanatate unde culmea apaream cu restante de 190 ron , plata pe trim III si IV , i am aratat doamnei chitantele cu care am platit la trezo la finante si mi a zis ca , greseala provine de la finante si m a indrumat acolo. Am mers la finante unde m am ,, lovit de figura binevoitoarei,, a functionarei de la ghiseu care mi a comunicat cu nonsalanta ca de fapt eu apar cu o datorie de 1006 ron ( 167 penalitatile calculate la o creanta de 839 care este o taxa la sanatate neplatita . de unde , de cand , nu stie nimeni ! Culmea este ca am platit sanatatea din 2010 de cand sunt pfa , am intrebat - ce pot face si bineinteles nu mi a dat nici un raspuns , poate ca nu stia ! Am facut o contestatie la aceea decizie pe care o voi depune azi la registratura , este deocamdata singurul lucru pe care il pot face . Toata nebunia a aparut din iunie cand au transferat plata CAS la finante . Traim intr o tara minunata , nu ? Astia de la finante trimit somatii tot la cei care platesc , cei care nu au platit nici un ban la sanatate trec neobservati .
Referitor la calculul contributiei , nu am gresit deoarece si pe formularul 70272 apar plati esalonate , trim II 95- 22.06.2012, plata facuta in 22.06.12 , trum III 95- 25.09.2012 plata facuta in 20.09.2012 si trim IV -95 -25.12.2012 plata facuta in 17.12.2012. Deci ?
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook